«Хотілося б рівнятися на успішних. Неуспішні підуть у політику». Талановиті рівняни отримали стипендію міського голови

Та дали концерт

Рівненські талановиті діти отримали стипендію міського голови. Сьогодні в залі засідань міськвиконкому пройшли урочистості з нагоди вручення відзнак.

До прикладу, учениця 7 класу Олександра Скотаренко займається танцями з восьми років. Зараз навчається у школі «Центр надії». За кордоном 12-річна танцюристка виступає по декілька разів на рік та разом зі своїм колективом виграє призові місця:

Танцями я займаюсь вже приблизно п’ять років. Це зараз для мене все. Дуже подобається вислів: «Танцюйте душею. Танець для мене – це історія. Історія,  яку не можна описати словами, а лише рухами. Якщо ти описуєш історію своїми рухами, так ти відчуваєш її ближче до серця».

 

В нас є колектив. Ми їздимо на різні конкурси за кордон та виграємо призові місця.

 

Я брала у всіх змаганнях участь, вигравала, старалась. Гадаю, цю стипендію я заслужила. Гроші витрачатиму на своє хобі, тобто танці.

Стипендія мера міста видається з 2003 року обдарованим дітям та дорослим Рівного.  Цього разу їх було 15. Кожен отримуватиме щомісяця по 300 гривень. 500 - отримують викладачі, бібліотечні працівники та інші ветерани культури, які зробили вагомий внесок у життя Рівного – таких цьогоріч 10.

Сертифікати міський голова Володимир Хомко вручив особисто, а також послухав виступи дітей на фортепіано та бандурах. Сам говорить, що хотів би жити в такому місті, де усі орієнтуються на успішних і талановитих:

Ви знаєте, дуже хотілося б, щоб було модно бути успішним, бо, на жаль, дуже багато людей безталанних і лінивих, і ці люди заважають нормально жити. І хотілось, щоб заздрили не якомусь лідеру групи, який нічого не робить, а тим людям, які чогось досягли.

Я б хотів, жити в державі, у якій орієнтуються на успішних і талановитих людей – всі неуспішні підуть в політику.

На вулиці усі присутні стипендіати сфотографувались. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень