Шукають проектанта історичних кімнат на місці розкопок у парку Рівного

Адже нинішній, кажуть, не справляється

Міський голова Рівного Володимир Хомко поінформував, що про заміну проектанта йому повідомив начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко, з ініціативи якого вели розкопки у парку імені Шевченка і виграли грант ЄС на створення тут історичних квест-кімнат.

Говорить Володимир Хомко:

Ніхто в Рівному не може спроектувати з тими історичними норами, чи як їх там назвати. Вже Максименко прийшов, каже: «Міняємо проектанта, бо не справляється цей, що є».

 

Справді, велика проблема з проектантами. Ми ще не спроектували жодної дороги, щоб не вносити потім зміни в процесі будівництва. Нема кому замовити. Нема такого, щоб зробив бездоганно.

Втім, Тарас Максименко повідомив Радіо Трек, що проектанта не мінятимуть, а просто доповнять робочу групу з розробки проекту додатковими фахівцями.

Нагадаємо, що розробляв концепцію оформлення історичних кімнат і представляв ескіз історико-археологічного комплексу на місці розкопок у парку імені Шевченка архітектор фірми «Автограф» Віктор Сірочук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень