Хлопець тікав з дому 11 разів, тому керівник острозької поліції провів з ним день

Підліток любить подорожувати

15-річний мешканець Острога втікав з дому більше 10 разів. Поліцейські щоразу його розшукують та повертають батькам, але все повторюється знову. Для того, аби розібратися, чому хлопчик це робить, керівник Острозької поліції Едуард Холод провів з підлітком цілий день. Далі у художньо-публіцистичному стилі про пише прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Ангелова:

Життєрадісний та щирий, сповнений планів на майбутнє, люблячий син. П’ятнадцятирічний Сашко Равський із Острога нічим не відрізняється від ровесників. Якби не одне «але». Підліток уже одинадцять разів залишав батьківський дім.

 

Поліцейські щоразу його шукали та повертали матері. Двічі до його пошуків долучався і нещодавно призначений начальник Острозького відділу поліції Едуард Холод. Після останнього зникнення лейтенант поліції вирішив провести з ним день, аби зрозуміти причини раптових втеч.

 

«Робочий день» начальник поліції та юнак розпочали у місцевому відділку. У черговій частині хлопцеві продемонстрували зброю та амуніцію, які використовують на службі, розповіли зокрема, як організована робота поліцейських, коли надходить повідомлення про зниклу дитину.

 

Познайомився підліток і з службовим собакою Жаком, якого щоразу долучали до пошуків «втікача». Потому керівник острозьких поліцейських разом із Сашком побували у Межирицькому монастирі та інших визначних місцях Острога. А вже по обіді приступили до патрулювання у складі групи реагування патрульної поліції.

 

Сашко розповідає, що заробляє на життя, збираючи у лісі ягоди та гриби. Кошти, зазвичай, віддає мамі, однак іноді у пошуках пригод подорожує Україною. Каже, що розуміє хвилювання батьків, та не може всидіти на місці. Його не лякають, ані ночівлі у чужому місті, ані відсутність коштів на харчування.

 

16 серпня, разом із мамою подав документи до Острозького вищого професійного училища. Хоче стати автослюсарем, аби мати хороший заробіток. Проте, за час, проведений з начальником поліції, не приховує захоплення поліцейськими.

 

Аби юний «турист» завжди залишався на зв’язку, Едуард Холод від імені усього особового складу подарував Сашкові Равському телефон і наголосив, що двері поліції завжди відчинені і, у разі необхідності, тут його завжди підтримають, вислухають і допоможуть.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень