Гроші – Терезам, розумний ризик – Дівам: гороскоп на 13 грудня

А хтось спробує хитрувати

ОВНИ

Метушня може призвести до низьких результатів у роботі. Для досягнення бажаного вам потрібна не тільки здатність отримувати задоволення від справи, а й тверезий розрахунок.

ТЕЛЬЦІ

Ви добре почуватиметеся у цьому дні. А все завдяки своїм здібностям та цікавому оточенню.

БЛИЗНЯТА

Ваша амбітність подобається не усім, тому можливі  непорозуміння з колегами. Пам’ятайте, що хитрість, з допомогою якої ви хочете виправити ситуацію, до добра не приведе.

РАКИ

У вас з’явиться нове любовне захоплення. Хоч би як ви намагалися гнати від себе нове почуття, оточуючі все одно помітять: з вами явно щось діється. 

ЛЕВИ

Почуття самоповаги може надихнути вас на нові звершення. Незважаючи на те, що настає час, сприятливий для самореалізації та самовираження, зорі не радять проявляти свої здібності надто активно.

ДІВИ

Зараз добре розпочинати справу, яка допоможе вам закріпити власні позиції та виявити свої приховані таланти. Якщо ви діятимете планомірно, ризикуватимете, але розумно, то дуже скоро досягнете успіху.

ТЕРЕЗИ

Будуючи плани, вірте у їх реалізацію. І взагалі більше вірте у людей, а особливо – в себе. Можлива подія, яка позитивно вплине на ваше матеріальне становище.

СКОРПІОНИ

Цей день сприятливий для вирішення соціальних питань. Також у вас буде можливість налагодити відносини з колегами.

СТРІЛЬЦІ

День обіцяє так багато роботи, що на особисте життя у вас майже не лишиться часу. На жаль, саме в цей період можуть відбуватися дуже неприємні речі: інтриги, обмани, плітки. 

КОЗОРОГИ

Цього дня доля дасть вам шанс виграти й піднятися на вершину або, навпаки, все втратити. Головне –  зосередитися й не перестрибувати з однієї справи на іншу.

ВОДОЛІЇ

Постарайтеся владнати якнайбільше гострих проблем, особливо фінансового характеру. Щоб не потрапити у кризову ситуацію, намагайтеся робити заощадження, хай навіть незначні.

РИБИ

Принциповим і цілеспрямованим представникам знаку доля вкаже шлях до успіху. Але не намагайтеся схитрувати, щоб таким чином досягти бажаного результату.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень