Рік Зеленого Дракона 2024: що має зробити Зеленський, аби присмирити Путіна

Оракул віщує*

Зараз, кого не послухай, всі поширюють Зраду та віщують Зеленському й Україні різну біду, включно з переворотом Залужного та новим наступом Путіна.

Ситуація серйозна – все це так, однак, рік Зеленого Дракона загалом є прихильним до тих, хто народився, як Володимир Зеленський, у рік Коня.

Таким людям на Сході підказують:

Будьте готові до змін. Вони можуть принести нові можливості та відкривати двері до нових горизонтів.

Конкретно ж Володимиру Зеленському оракул радить:

  1. Не бійся, що Захід не даватиме грошей. Придивись до того, що вже має Україна. Золото-валютні резерви НБУ сягнули 45 мільярдів доларів. Не журись, запускай їх в роботу – на оборону України. Навіть на 5-10 мільярдів доларів можна купити для війська дуже багато. Поки немає снарядів, орієнтуйся на дрони FPV. Якщо налагодиш, щоб ЗСУ їх мали по 10000 на день, це дуже допоможе стримувати ворога.
  2. Поділися владою і залучи – всіх. Уряд національної згоди – як в Ізраїлі – от що потрібне Україні. Хай увійдуть до нього – всі партії, представлені в парламенті, хай подадуть своїх найкращих людей, хай увесь світ переконається і бачить, що Україна – єдина.
  3. Піди далі й зроби Порошенка – головою ВРУ: це виб’є всі козирі у ворогів України за кордоном, які говорять, що тут Диктатура. Піди ще далі, і нехай 50% посад керівників парламентських комітетів ВРУ обіймуть представники «опозиційних» партій. Не бійся, це – вирішальний бій: в ньому ви маєте бути всі разом – без ніяких позицій та опозицій.
  4. Пам’ятай, що ворог твій теж – Дракон. Для нього це хороший рік, але ним керує – Гординя. Ти маєш перемогти його як Герой. А Героя вирізняє – Смирення. Тож маєш перемогти Гординю ворога – подвигом свого Смирення.
  5. Примирись із Залужним. Сядьте, розберіться, поговоріть – випийте вогняної води і вийдіть до людей – разом. Це всіх надихне, це допоможе вам отримати і гроші, і зброю від Заходу. Це допоможе вашим воїнам – вистояти.
  6. Припини – розбрат: мовний, церковний – будь-який. Іде вирішальний бій. Україні потрібні всі. Всі молитви, всі серця, всі світлі голови, всі руки і люди. Нехай ніхто не боїться бути собою і не ображає іншого. Любіть одне одного і Любов – покаже вам шлях.
  7. Відпусти те, що не дає людям – діяти. Дерегулюй. Згадай березень 2022-го: ви перемагаєте, коли всі роблять, що можуть.
  8. Допомагай, координуй і спрямовуй. Маючи гроші Нацбанку, можна багато чого запустити і підтримати. Якщо люди будуть вільні, вони в гаражах – тисячами бригад – зроблять те, що Ворог виробляє на своїх потужних заводах.
  9. Покладайся на Слово. Бог дав тобі цей Дар, тож не марнуй його на – щоденне. Щоденного – не чують. Знайди правильні слова – інші – ті, яких іще не говорив і звернися прямо: до людей в США і до Глобального Півдня, до Китаю і до Європи, до людей у Росії, і до на роду України. Говори нечасто, але говори – по-новому, мітко. Слово твоє має бути як Зброя. Слово твоє може зробити так, що зброя – прийде.
  10. Довірся і прийми – всіх, хто готовий і здатен допомогти. Хто б вони не були, і до яких би партій не належали. Зло, яке протистоїть вам – надзвичайно сильне. Ви можете здолати його – тільки разом: якщо приєднаються ті, що готували «Євро 2012», і ті, що запускали «Азовсталь»; ті, хто всі ці роки робив серйозні справи, будував заводи, фабрики; керував процесами і людьми. Всі, хто не покинув Україну, всі, хто люблять її, мають бути задіяні працювати – на перемогу.

* Нагадуємо, що цей та інші матеріали подібного змісту мають лише ознайомчий характер, і не повинні сприйматися як незаперечна істина.  Астрологія, нумерологія, оракули та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень