Громадськість зазіхнула на прерогативу Хомка

На сесії Рівнеради знову говорили про склад виконкому

Під час засідання Рівнеради не обійшлося без скандалу. Знову через призначення складу Рівненського міськвиконкому. На вівторкове засідання від імені кількох громадських організацій прийшла Любов Українчук, яка звинувачувала міського голову в одноосібному ухваленні складу виконкому:

 

Ну не може одна людина формувати список. Не зрозуміло, який критерій відбору цього складу виконкому. Тому що це питання має обговорюватися на рівні громадськості міста. У нас є достатньо громадських організацій, які можуть висунути достатньо кваліфікованих чи активних, чесних, порядних людей. Чому цього не було зроблено?

Варто зауважити, що виступ пані Українчук був доволі емоційний. Їй навіть вимкнули мікрофон під час засідання. Також активістка звинуватила міського голову у недотриманні 20-денного терміну, якого вимагає законодавство на оприлюднення та обговорення того чи іншого рішення, для подальшого винесення його на розгляд депутатського корпусу. На всі ці закиди міський голова Володимир Хомко відповів так:

Ніколи ні одне мітсо не дотримувалося терміну у 20 днів. Можете подзвонити по всіх містах – всюди порушується. Тому що виконком треба вже і ніхто не буде чекати 20 днів, поки узгодите … Він вже треба, бо треба працювати в місті. І тим більше, що я вношу і ні з ким не узгоджую. Склад виконкому - це моя прерогатива. Я не мав бажання і не зобов‘язаний ні з ким радитись. А депутати мають право підтримати чи ні.

Як відомо, депутати підтримали запропонований головою склад виконкому на одному з попередніх засідань і виконком у новому складі вже збирався. Натомість, як повідомляло Радіо Трек, депутати вирішили залучити громадськість до питання перейменування вулиць.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень