Сьогодні обговорювали кандидатури на посади секретаря міськради

Втретє обраний на посаду міського голови Рівного Володимир Хомко провів спільну прес-конференцію із представником Блоку Петра Порошенка Олексієм Муляренко

Зі слів Володимира Хомка, Муляренко є одним із кандидатів на посаду секретаря міськради. Окрім представника БПП на цю посаду претендують ще чотири кандидати. Втім, їх імена Володимир Хомко не назвав. Разом з тим, зауважив, що остаточне рішення все ж має прийняти більшість рівнеради:

 

- Пропозиції висунули декілька кандидатів. Це буде предмет компромісу. Мені важливо, щоб кандидат був грамотний, конструктивний і мав досвід роботи. Ми розглядаємо, як одного із кандидатів в тому числі, Олексія Муляренка на цю посаду. Це не буде залежать лише від мене  - для того, щоб його затвердити треба, щоб була більшість, а більшість – це 3 політичні сили. Оце і буде зараз предметом перемовин. Є іще чотири кандидати, які також себе бачать на цій посаді. Очевидно, що шансів більше у того, у кого більша політична сила.

Зауважимо, що перша сесія міськради VII скликання пройде 27 листопада. Тоді й вирішуватимуть депутати, хто стане їх секретарем. А вже після цього міський голова планує піти у відпустку. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень