Так хто спалив авто Мартина? Повне «КАСКО»!

Кілька зауважень про очевидне

Усе сказане нижче є моєю особистою думкою, тому прошу вважати цей текст – колонкою.

Крилатий латинський вислів запитує: «Кому це вигідно?» (Cui prodest?)

Сьогодні в Рівному згоріло кілька автомобілів і серед них авто Романа Мартина, який взагалі займається важко сказати чим, але під час цієї виборчої кампанії зорганізував т.з. рух «Рівне проти Хомка».

Усі, хто слідкував за перебігом кампанії добре собі розуміли – хто саме фінансує Мартина. Чи треба називати це ім’я?

Переважно, «рух» Мартина використовувався для публікацій від його імені різних матеріалів, листівок і брошур проти Хомка. Реально ж ніякого «руху» не існувало. Якогось разу на автопробіг цього «руху» приїхало аж 5 (п’ять) авто. Тобто Мартин і кілька його друзів. Якщо ми вийдемо у Рівне і запитаємо пересічного рівнянина, чи знає він/вона – хто такий Роман Мартин, 99,9% вам скаже, що – ні.

Так було до сьогоднішнього ранку. Тепер про Романа рівнянам розкажуть усі ЗМІ.

Кому це вигідно?...

У Рівному немає жодної незаангажованої людини, яка повірить, що спалювати авто Мартину із доброго дива вирішив Хомко. Навіщо це йому?... Однак, Мартин, зрозуміло, просуває саме цю лінію.

Зверніть увагу, що авто Роману спалили за чотири дні до виборів і саме у переддень виходу усіх друкованих ЗМІ міста. Тобто спалили так, щоб інформація про це спалення розійшлася якомога ширше і гарантовано потрапила в усі газети.

Кому це вигідно, окрім опонентів Хомка?

Хто є – опонентом Хомка?

Ви зауважите: «Але ж авто дороге!». Можливо, однак, люди, які фінансували Романа Мартина весь цей час, не виглядають обмеженими в коштах. Швидше – навпаки.

Сам Роман про своє авто пише: "Рено Меган" 2005 року, орієнтовною вартістю 8 000 доларів. Шкода машини. АЛЕ...

На пряме запитання кореспондента «Радіо Трек» Роман Мартин повідомив, що це його авто «було недавно застраховане». Про це пишуть й інші видання Рівного: «повне КАСКО». Виходить, що Мартин застрахував своє десятилітнє «Рено» не тільки «нещодавно» але й на всі можливі ризики. У тому числі й на випадок пожежі чи спалення. Тобто вартість авта йому компенсують.

Не знаю чи правда, але кажуть, що «оформлення «повного КАСКО» для такого авта коштує близько10 – 12 тисяч гривень. А це значить, «недавно» Роман дістав зі своєї кишені 12000 гривень, аби застрахувати повним КАСКО своє – десятирічне авто.

Тобто, на сьогодні, спаливши автомобіль, чи точніше, отримавши його у спаленому вигляді, Роман Мартин, фактично, нічого не втрачає. Вартість авто йому компенсують. Плюс до того ж він отримує шалений піар і можливість скерувати підозри на Хомка прямо перед виборами. Подумайте, яка несподівана – удача усміхнулася Мартину.

Порадіємо за хлопця і ще раз запитаємо себе: так кому усе це – вигідно?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень