Поліція та рятувальники прокоментували нічні підпали у Рівному

Нагадаємо, вогонь минулої ночі пошкодив у Рівному п'ять легковиків

Як повідомляло Радіо Трек, у ніч проти середи у Рівному згоріли автівки прокурора та громадського активіста Романа Мартина.  Одна з машин – "Renault Megan" належить активісту, інша  - "BMW" - одному з районних прокурорів чи його тещі.

На місце події виїжджали рівненські рятувальники, за їх офіційним повідомленням, по третій ночі вони отримали виклик на вул. Жукова, 22Б, проте, коли приїхали, виявили, що повідомлення надійшло вже доволі пізно, бо вогонь встиг охопити не лише автомобілі, а пошкодив балкон другого поверху багатоповерхівки та обшивку будинку.

Надзвичайники пожежу загасили, проте констатували, що автівки вогонь знищив майже повністю.

Втім, неспокійно минулої ночі було і в іншому районі Рівного – на автовокзалі. На вулиці Буковинській згоріло три автомобілі. Розповідає фахівець прес-служби ДСНС в Рівненській області Дмитро Мельник:

 

Цього ж дня о 6.30 ранку до служби порятунку надійшло ще одне повідомлення, що в місті Рівне на вул. Буковинській, 16 горять автомобілі. На місці вогнеборці встановили, що пожежа виникла в автомобілі "BMW". Вогонь вже встиг частково перекинутися на розташовані з боків автомобілі – "Toyota" та "Lanos".

Отож, авто марки "BMW" було знищено вогнем повністю, інші дві автівки вогонь пошкодив.

За усіма цими фактами розпочаті кримінальні провадження за статтею про підпал. Говорить прес-офіцер відділу комунікації Нацполіції в Рівненській області Марія Юстицька:

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 194 Кримінального Кодексу України – умисне пошкодження майна. Наразі правоохоронці встановлюють обставини цих подій.

Додамо, що нині Радіо Трек намагається поспілкуватися з власниками спалених автомобілів. Адже, принаймні один із потерпілих пов‘язує підпал з виборами.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень