Як у Рівному розважалися діти з інтернату

На Рівненщині стартував соціальний проект для дітей «HYUNDAI for kids»

У суботу, 7 листопада, на Рівненщині стартував соціальний проект для дітей із неповних чи неблагополучних сімей «HYUNDAI for kids». Нагадаємо, ініціатива реалізується, аби допомогти дітям розкрити свій внутрішній потенціал, повірити у власні сили та втілити свої мрії в життя.

У цей день у проекті вже взяли участь діти з Клеванської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступенів. Для них була організована поїздка у місто Рівне. В обласному центрі дітям влаштували серію майстер-класів, а також провели дитячі спектаклі, зокрема, показали виставу «Попелюшка».

Крім того, для них провели творчий майстер-клас, де діти створювали оригінальні екоторби з авторськими малюнками та отримали подарунки на згадку від організаторів.

До ініціативи залучили майже 120 дітей із Рівненської та Волинської областей, повідомляють організатори. Зокрема, до проекту вже долучились діти з Тучинської і Клеванської шкіл-інтернатів. А вже наступної суботи – 14 листопада – не менш насичена програма чекає на вихованців Костопільської ЗОШ-інтернату.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень