Хомко та Якимець прокоментували результати першого туру

Нагадаємо, другий тур виборів міського голови Рівного запланований на 15 листопада

За попередніми даними на виборах міського голови Рівного Володимир Хомко набирає до 39%, а Дмитро Якимець - трохи більше 18%

Лідери мерських перегонів прокоментували результати першого туру. Чинний мер каже, що задоволений результатом, однак, "низька явка на виборах в усій нашій державі є поганим сигналом для центральної влади". Водночас, Володимир Хомко планує цього тижня представити розширену програму розвитку Рівного на наступні два роки. Каже, якщо все вдасться втілити в життя – рівняни будуть задоволені. Щоправда, зауважив – реалізація запланованого залежатиме від наявності коштів в бюджеті.

Натомість, за словами Дмитра Якимця, його особисті та партійні результати є цілком пристойними. Він зауважив, що його команда дивиться з надією у другий тур і  буде із впевненістю готуватися, оскільки "60% рівнян не підтримали на виборах курс чинного міського голови". 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень