У поляків сьогодні також вибори

Вони обирають депутатів до Сейму

Громадяни Польщі, які перебувають в Україні, зможуть проголосувати на запланованих на неділю, 25 жовтня, виборах до польського Сейму у шести консульствах: в Києві, Львові, Луцьку, Вінниці, Харкові та Одесі. Про це повідомляє Польське радіо.

Щоб проголосувати, польському виборцю необхідно було заповнити відповідний формуляр в режимі он-лайн або особисто сконтактувати із дипломатичним представництвом.

Повідомляється, що комісії, сформовані для виборів, почнуть працювати у консульствах з 7:00 до 21:00.

Під час виборів президента Польщі у травні цього року в Україні проголосувало понад 600 громадян Польщі.

Голосування на парламентських виборах у Польщі призначене на 25 жовтня. Очікується, що о 22-за київським часом стануть відомі перші дані екзит-полів. Попередні результати виборів ЦВК оприлюднить у понеділок.

За даними соцопитувань, опозиційна партія «Право і Справедливість» на парламентських виборах є фаворитом для більшості виборців, найближчу конкуренцію складає їй правляча нині партія «Громадянська платформа». Експерти припускають, що до парламенту Польщі мають шанси потрапити сім партій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень