Головний архітектор Рівного досі без свідомості

За однією з версій, він міг травмуватися під час падіння

Головний архітектор Рівного Сергій Семенець, якого минулого тижня без свідомості із черепно-мозковою травмою госпіталізували у нейрохірургічне відділення Рівненської міської лікарні, досі перебуває у реанімації.

Про це повідомив заступник головного лікаря з хірургічної допомоги Рівненської міської лікарні Ігор Дундюк.

Зі слів лікаря, стан чиновника стабільно важкий, прогнозів лікарі поки не дають. Чоловік переніс вже дві операції й досі перебуває у реанімації на апараті штучної вентиляції легень.

Додамо, що до сьогодні достовірно не відомо, що трапилося із головним архітектором Рівного Сергієм Семенцем. Однією з версій подій, які призвели до травмування чиновника, є падіння.  Говорить заступник головного лікаря з хірургічної допомоги  Рівненської міської лікарні Ігор Дундюк:

– Одна із версій – це самостійне падіння. Я як лікар з самого першого дня казав, що він міг падати сам з висоти власного зросту. В нього є порушення ритму серця з брадікардією, яке може давати втрату свідомості тимчасову. Така патологія, яка в нього є, і яка в нього була до травми ще, що серце б'ється неритмічно, плюс воно б'ється дуже повільно, може давати втрату свідомості. Коли людина втрачає свідомість, вона може падати. 

Зауважимо, що наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, це умисне тяжке тілесне ушкодження.

Правоохоронці намагаються з’ясувати усі обставини події. Опитують свідків та очевидців трагедії. Однак не виключають, що головний архітектор Рівного Сергій Семенець міг сам впасти і травмуватися. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень