Гендиректорка «Реноме» потрапила у ТОП-50 найвпливовіших жінок України (ФОТО)

Її визнали однією з найкращих жінок у фінтех-індустрії

На фото Надія Гладкевич

Відома рівнянка та гендиректорка групи компаній «Реноме» Надія Гладкевич опинилася серед 50 найвпливовіших жінок за рейтингом Української асоціації фінтех та інноваційних компаній (Ukrainian Association of Fintech and Innovation Companies).

Рейтинг жінок українського фінтеху створювали у січні-лютому цього року. Він стосується змін стереотипів та становлення гендерного балансу. А також визнання та силу результатів роботи у фінансовому секторі.

Серед близько 300 заявок члени експертного журі відібрали лише 50.

Первинний відбір члени журі проводили серед жінок, які працюють у банках та небанківських установах, платіжних компаніях, стартапах та державному секторі.

При відборі експерти брали до уваги стаж та результати роботи у фінансовому секторі, публікації на тему фінансових технологій, участь в профільних заходах, присвячених розвитку фінтех сектору, позицію в популяризації інноваційних програм та продуктів у фінансовій сфері.

[media=219913][media=219912]

Зауважимо, що група компаній «Реноме» на чолі з Надією Гладкевич має 30-річний досвід розробки та впровадження рішень для приймання платежів, обробки грошових потоків та автоматизації фінансових процесів. Послугами та рішеннями компанії користуються банки та фінансові організації у понад 25 країнах світу.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень