Фурор у німецькому аеропорту: українець просив про захист, а його не впустили до країни

Відповідальні служби не знали як вчинити з чоловіком

Фото ілюстративне

Громадянин України викликав фурор в аеропорту Ерфурт-Веймар, коли не зміг надати жодної інформації про свої наміри під час імміграційного контролю, - пише Bild.

Федеральна поліція вирішила доставити чоловіка на другу лінію контролю, де його ретельно перевірили.

Під час розмови 30-річний чоловік звернувся з проханням про надання йому захисту у Німеччині.

 

Та, як з’ясувалося після перевірки бази даних, українець вже проходив процедуру надання притулку в Румунії. Тому йому відмовили у в’їзді і відправили у країну, звідки він прилетів – до Туреччини.

Наступного ранку чоловіка повернули до Анталії.

Як зазначають журналісти, ситуація продемонструвала труднощі, з якими стикаються багато біженців, намагаючись шукати захисту в Європі. Вони часто стають жертвами юридичної дилеми, через яку їм важко отримати необхідну допомогу.

Навіть якщо влада прагне забезпечити порядок і безпеку, не слід забувати про індивідуальні життєві історії та гуманітарні потреби постраждалих людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень