Робопси – проти Рашки: в боях на Донбасі задіяно вже понад 30 собак-роботів, - Bild

Таке побачиш – злякаєшся

Україна задіяла у боях на Донеччині нову технологічну розробку: собак-роботів. Bild повідомляє, що таких робопсів уже понад 30, і всі вони – британського виробництва.

Зазначається, що

Оскільки лінія фронту змінюється вкрай повільно, а бої набули виснажливого – окопного  характеру, українські війська задіяли собак-роботів, які завдяки чотирьом лапам мають високу маневреність, дозволяють добре розвідувати околиці на предмет мін-пасток і фіксувати пересування супротивника.

Собаки-роботи здатні переносити на собі до 7 кг.

Робопси пересуваються безшумно зі швидкістю 15 км/год і діють у розташуванні противника в радіусі 3,5 км протягом максимум п'яти годин, а їхня вартість – від €4000 до €8000.

Це ніщо в порівнянні з людськими життями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Теги: BILDробопси
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень