Депутат Файфура утеплив чиновників Рівного. За майже 2 мільйони гривень

Вони задоволені, тільки кажуть, що роботи тривали задовго

Ліворуч на фото - депутат Богдан Файфура

Досі сіра і непринадна будівля на вулиці Поштовій, 2 у центрі Рівного, де розташовані кілька управлінь міськвиконкому та сесійна зала міськради, змінила свій зовнішній вигляд на новіший і яскравіший. Її утеплили, а всередині  ще й зробили ремонт на третьому поверсі, де розташоване міське управління економіки. Тут поклали ламінат, побілили стіни, замінили двері і в коридорі поклали плитку.

Хто здійснював ремонт та утеплення і за скільки – розповів начальник міського управління економіки Микола Кирея:

Минулого року оголосили тендер на утеплення приміщення, на капітальний ремонт. Робили утеплення, і в тому числі -  ремонт  на третьому поверсі, безпосередньо в управлінні економіки. Сьогодні вже роботи завершуються майже. Тендер виграла компанія «Дедал»  будівельна компанія. Тендерна сума була 2 мільйони 200 тисяч. Вони запропонували 1 мільйон 700 тисяч.

 

Що змінилося? Естетичний вигляд став набагато гарнішим поряд з «Прем’єром» (торговий центр -Ред.) вже хоч порівнялися. А найголовніше, що набагато тепліше стало.

За словами Миколи Киреї, за роботи компанії «Дедал» не так давно додали ще 250 тисяч гривень. Адже до проекту робіт були внесені корективи. Бо проектанти не порахували деякі роботи. Втім, зауважує начальник управління економіки, загалом вдалося зекономити майже 250 тисяч гривень з міського бюджету, які були передбачені на виконання робіт. Адже замість 2 мільйогнів 200 тисяч було потрачено 1 мільйон 950 тисяч гривень. 

Ще ремонт будівлі не повністю завершений. Залишилися деякі дрібні опоряджувальні роботи, які, сподівається Микола Кирея, звершать за один-два тижні.

Загалом ремонтом Микола Кирея задоволений. Тільки, каже, компанія «Дедал» його затягнула. Адже розпочала роботи ще у вересні торік. Втім, коли почалися морози, роботи були припинені  і тільки навесні відновилися.

До речі, нагадаємо, що керівником компанії «Дедал», яка здйснювала утеплення і ремонт, є

депутат Рівненської облради Богдан Файфура.

Зареєстрована компанія у селі Варковичі Дубенського району.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень