Як виглядає велодоріжка з перешкодою на Шухевича у Рівному (ФОТО)

На це звернули увагу пильні рівняни

Як відомо, у Рівному триває капітальний ремонт вулці Шухевича. Тут облаштовують велодоріжки та кладуть новий асфальт на дорозі.

Втім, на перехресті вулиць Шухевича та Князя Володимира на частині велодоріжки з’явилась така собі «перешкода» - світлофор.

Фото оприлюднив у соціальних мережах рівнянин Дмитро Стрихарчук

Рівняни припустили, що світлофор заважатиме руху велосипедистів.

До слова, першим велодоріжки на Шухевича протестував урбаніст Сергій Ковальчук. Тоді він знайшов певні недоліки, які, схоже, частково виправили.

У соціальних мережах на фото із світлофором Сергій Ковальчук теж відреагував. Зокрема поцікавився, яка там бруківка.

Можливо велодоріжку, яка веде до вищезгаданого перехрестя, можна буде «посунути», тобто прокласти трохи правіше від світлофора?

До речі, на останньому засіданні сесії міськради міський голова Рівного Володимир Хомко розповів, що нові велодоріжки скоро прокладатимуть на вулиці Макарова. 

Нагадаємо, у травні цього року депутати Рівнеради погодили виділення 24-х млн гривень на капітальний ремонт двох вулиць - Шухевича та Макарова.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень