Дощ не завада: відповідь служби автодоріг Рівненщини пильним активістам

Активісти звинуватили дорожників у некомпетентності. Ті – відповіли

Нагадаємо, йдеться про ремонт автодорги Н-25 (новий індекс автодороги) Городище - Рівне - Старокостянтинів. Днями представники ВГО «АвтоЄвроСила» звинуватили дорожників у тому, що вони вкладають асфальт у дощ і, мовляв, через таку неякісну роботу списують державні кошти.

Офіційна відповідь від служби автомобільних доріг області звучить так:

Оприлюднено відео та фотоматеріали однією із громадських організацій ніяким чином не дискредитують роботу підрядних організацій (відео на відрізку автодороги 82+600-км 86+500 с. Малушка Сарненського рвайону).

На відео не видно спецавтомобілів із гарячою асфальтобетонною сумішю. Крім того, роботи із вкладання асфальту були завершенні перед початком дощу, а асфальтоукладальники завершували роботу із укочування суміші.

Разом з тим, ми дякуємо, що водії, представники ГО та пересічні громадяни приділяють максимум уваги ремонту проблемної ділянки автотраси.

Керівництво САД постійно контролює виконання робіт підрядними організаціями, а у разі порушення технологічних процесів кошти за ремонт проплачені не будуть!

А це один із кількох відеозаписів, опублікованих на офіційній сторінці ВГО "Авто Євро Сила".

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень