У Рівному розпочали роботи з упорядкування стежки, яка приваблювала злочинців (ФОТО)

Просили зробити це владу мешканці міста

Рівненська журналістка Людмила Слободенюк просила владу міста заасфальтувати й освітлити стежку, яка поєднує мікрорайон МЖК (молодіжний житловий комплекс), що на вулиці Гайдамацькій (колишня вулиця Струтинської), з вулицею Гагаріна. Вона підготувала петицію до влади Рівного. Петиція набрала необхідних для розгляду 300 підписів городян.

Тож влада міста сьогодні розпочала роботи з впорядкування стежки. Про це Людмила Слободенюк написала у соцмережі Фейсбук:

Людмила Слободенюк 3 хв · Окрім офіційної відповіді мера, сьогодні почались перші обіцяні роботи, які перенесли з п‘ятниці. Для того, щоб техніка ШЕУ заїхала в наші чагарники, їх треба розчистити. Як мені пообіцяли, це триватиме 2 дні. Сьогодні почали зрізати гілки зі сторони Новуса біля забора. Далі поступово комунальники вирізатимуть зарослі вздовж стежки. Тоді в залежності від бажання і можливостей начальника ШЕУ та погодних умов, почнеться асфальтування доріжки.

А ось освітлення стежки, поінформувала журналістка, поки не буде. Бо, пояснила вона, для цього

потрібно писати проект, узгоджувати з "Рівнеобленерго", ставати в чергу і надіятись на фінансування. Навіть один стовп з ліхтарем може зайняти не менше року.

Тож вона пообіцяла цим зайнятись, якщо у неї вистачить сил, здоров‘я і бажання.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень