У Рівному розпочали роботи з упорядкування стежки, яка приваблювала злочинців (ФОТО)

Просили зробити це владу мешканці міста

Рівненська журналістка Людмила Слободенюк просила владу міста заасфальтувати й освітлити стежку, яка поєднує мікрорайон МЖК (молодіжний житловий комплекс), що на вулиці Гайдамацькій (колишня вулиця Струтинської), з вулицею Гагаріна. Вона підготувала петицію до влади Рівного. Петиція набрала необхідних для розгляду 300 підписів городян.

Тож влада міста сьогодні розпочала роботи з впорядкування стежки. Про це Людмила Слободенюк написала у соцмережі Фейсбук:

Людмила Слободенюк 3 хв · Окрім офіційної відповіді мера, сьогодні почались перші обіцяні роботи, які перенесли з п‘ятниці. Для того, щоб техніка ШЕУ заїхала в наші чагарники, їх треба розчистити. Як мені пообіцяли, це триватиме 2 дні. Сьогодні почали зрізати гілки зі сторони Новуса біля забора. Далі поступово комунальники вирізатимуть зарослі вздовж стежки. Тоді в залежності від бажання і можливостей начальника ШЕУ та погодних умов, почнеться асфальтування доріжки.

А ось освітлення стежки, поінформувала журналістка, поки не буде. Бо, пояснила вона, для цього

потрібно писати проект, узгоджувати з "Рівнеобленерго", ставати в чергу і надіятись на фінансування. Навіть один стовп з ліхтарем може зайняти не менше року.

Тож вона пообіцяла цим зайнятись, якщо у неї вистачить сил, здоров‘я і бажання.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень