Експерти показали куртки, в яких варто зустрічати осінь (ФОТО)

Для перших прохолодних вечорів та ранків

Вже не за горами той період, коли зранку й ввечері без куртки  не обійтися. А ще цей елемент гардероба робить загалом образ довершеним, а може й стати окремим й найяскравішим акцентом.

Цього сезону дизайнери пропонують бомбери й джинсові куртки, байкарські куртки та вітрівки.

Бомбери

Бомбери уже не перший  сезон стають ледь не найбільш популярною моделлю. Кольори, тканинки, нашивки – що душа забажає. При цьому й обрати можна вкорочену модель, чи навпаки об’ємну, наче старшого брата.

Вітрівка

З такою курткою добре товаришувати в дощову погоду. Цієї осені в тренді будь-яка довжина - від укорочених моделей до ультрадовгих курток, що нагадують плащ.

Байкерська куртка

Естетика Формули 1 надихнула у новому сезоні дизайнерів. Йдеться про куртки як в учасників гонки - прямого крою, декоровані ребристою поверхнею, широкими плечима і круглою горловиною.

Денім

Джинсові куртки можна поєднувати з романтичними сукнями з воланами, накидати поверх сорочок та спідниць довжини максі та носити з улюбленими джинсами, поєднуючи кілька відтінків деніму.

Джерело: Vogue Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень