Гострий мис, підбори й гума: наймодніші кросівки літа (ФОТО)

А кросівки з платформою яких здається тільки позбулися – знову повертаються

Гума

Те що у 90-х називали «мильницями» тепер цілком модні кросівки. Найкраще в них під час дощу. Дизайнери підготували також гумові сандалі, мюлі та слайдери – це все актуально цього літа.

Футуризм

Це точно моделі без стереотипів. Вони мають купу вирізів, аплікацій й дивакувату підошву. Щоб впізнати такі кросівки в магазині, пам'ятайте – це не те що ви носили раніше.

High top

В них можна заправити штани, вони круто виглядають з шортами й навіть романтичними сукнями. Це кросівки родом з 80-х, тож ви діставатимете їх з шафи й в майбутніх сезонах, бо на довго з моди вони не виходили ніколи.

Кросівки з гострим мисом

Скоріше їх більше критикують ніж схвалюють. Проте чимало брендів наполягають – що це культове взуття на межі стилів. Воно й до костюма підійде, й із сукнею довжини міді потоваришує. 

Яскраві кольори, незвичні матеріали

Хутро, текстиль, сітка, нейлон, атлас — дизайнери в новому сезоні взяли до роботи всі можливі матеріали й техніки та використали їх під час створення кросівок. Неочікувані принти та сміливі кольори привертатимуть увагу інших. Бо яскравий — новий чорний.

Екологічні кросівки

Для усіх, хто вишукує позначку еко скрізь. Це взуття з перероблених матеріалів, у дусі часу. Думати не тільки про себе, а й про планету.

Джерело: Elle.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень