Перевірте свій мотлох: назвали речі, які притягують бідність

Треба регулярно чистити простір

Ви точно знаєте людей, які люблять накопичувати мотлох на випадок: «А що як знадобиться». Зазвичай, такі випадки й не настають, а мотлоху стає все більше і більше. Якщо проаналізувати, то найчастіше такі звички мають люди, у яких невеликий достаток.

Тож психологи кажуть, що люди самі себе програмують на бідність.

Любителям зберігати мотлох важливо перевірити свої речі і позбутися зайвого. Таким чином, звільнивши прості, можна закликати появу нових речей. Найчастіше негативну енергію притягують старі речі, часто ті, з якими пов'язані погані спогади.

Фотографії

Наприклад, якщо у вас є фотографії, які нагадують про погані часи в житті, то від них краще позбутися.

Статуетки

Не зберігайте фігурки птахів – голубів, орлів, лелек, сорок. Також негативно впливають на фінансове становище статуетки слонів з опущеним вниз хоботом. Статуетки у вигляді собаки або лева, які сидять на задніх лапах, заважають розвиватися у кар’єрі.

Картини

Викиньте зображення риб, морських черепашок, восьминогів і т. п.

Старий одяг і взуття

Старі речі та ще й у поганому стані – осередок негативної енергії, яка точно не робить вас щасливими і заважає розвиватися.

Джерело: УНІАН

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень