Простий метод, як зробити грошовий магніт

Аби залучити багатство

Кожен предмет має енергетику. Якщо правильно зарядити його, він залучатиме у ваше життя бажане. Є речі, з яких можна самостійно зробити амулети і забути про бідність.

Які речі можуть стати грошовим магнітом

Рослини

Придбайте кімнатну рослину і закопайте у землю монетку або купюру. Не забувайте доглядати за нею, аби вона не засихала.

Дорогоцінне каміння

Про силу дорогоцінних каменів було відомо ще нашим предкам. Вони вірили, що камені можуть залучити кохання, удачу і багатство. Аби налагодити фінансове становище, носіть такий камінчик у гаманці.

Металеві предмети

Метали найпростіше зарядити грошовою енергією. Найкраще підійде металева підкова, яка завжди буде у гаманці з грошима.

Червона нитка

Червоний колір — символ багатства. Якщо ви хочете «прив'язати» до себе багатство, то зробіть талісман зі звичайної нитки і покладіть до гаманця.

Піковий валет

Стати амулетом може будь-яка гральна картка. Піковий валет може стати вашим сильним грошовим магнітом, якщо носити її при собі.

Мішок з травами

Візьміть корицю, імбир, евкаліпт та гілочки будь-якого хвойного дерева і складіть їх у маленький мішечок. Такий магніт покладіть на вашому робочому місці.

Як зробити грошовий магніт власноруч

Щоб талісман виконував свою функцію, його потрібно правильно зарядити. Кілька разів занурте предмет у святу воду і прочитайте «Отче наш». Ніколи не дозволяйте іншим торкатися цієї речі, інакше вона втратить свою енергію.

Джерело: Ukr.Media.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень