І волосся зіпсуєте, і нічого стильного не вийде: ТОП-5 фарбувань волосся, які вийшли з моди

Якщо вам таке радить колорист, тікайте від нього

Мода – швидкоплинна. Кожного року з’являються нові модні тенденції, які й безжально змітають зі свого шляху все, що не відповідає новим правилам. Наприклад, остаточно з моди вийшли 5 типів фарбування волосся.

Жовтий блонд

Пофарбувала волосся у такий колір Біллі Айліш. Однак таке мало хто оцінив, адже відтінок неакуратний, неприродній і виглядає дешево. Спробувати подібне можна, якщо пофарбувати волосся у медовий блонд з поєднанням кількох відтінків — від пшеничних до пісочних.

Штучна сивина

Стилісти вирішили, що сивина має бути природною. Все інше – дурний тон. Тим більше сивина на довге розпущене волосся. Експерти радять носити сиве волосся зрілим жінкам з короткою стрижкою.

Холодний блонд

Ймовірно, від цього примхливого відтінку всі вже просто стомилися. Та й не варто за ним сумувати, адже холодна палітра підходила лише до досконалої шкіри. Наразі актуальні теплі, сонячні тони волосся.

Однотонне фарбування

Свій рідний колір волосся, який колись був розкішшю, тепер вважається нудним. Краще до свого тону додати імітацію кількох споріднених тонів.

Спліт-фарбування

Круелла у 2021 ненадовго увійшла в моду, але зробити таке фарбування могли найсміливіші. Однак, як така шевелюра швидко стала популярною, так швидко і пішла в історію. Ба більше, таке фарбування сильно псувало волосся.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень