Продукти, які гальмують ріст волосся

Не все харчування однаково добре впливає на стан і довжину волосся

З віком більшість жінок розуміють, що шикарне волосся це не тільки від природи, але й результат кропіткого щоденного догляду. Впливає на якість волосся й харчування.

Дієтологи склали перелік продуктів, які заважають швидкому росту волосся.

Щоб пришвидшити ріст волосся, недостатньо тільки супер чарівних засобів для догляду. Значно кращого результату можна досягти, налагодивши правильний раціон, збагативши його натуральними й корисними продуктами, - кажуть дієтологи.

А от перелік продуктів, які відверто шкодять росту волосся:

Тістечка, солодощі та цукерки

Цукор реально уповільнює ріст волосся. Це довели раніше американські науковці, які встановили, що велика кількість солодкого в раціоні сприяє росту чоловічих гормонів андрогенів. Вони подразнюють волосяні фолікули, зменшуючи їх кількість. Від пошкоджених цибулин дива чекати не варто.

Овочеві соки

У фрешах дуже багато вуглеводів, а от білків там практично немає. Без білка волосся просто не ростиме, і не буде міцним.

Крохмаль

Хліб, картопля, макарони – всі продукти з високим вмістом крохмалю сприяють хіба що збільшенню ваги. Волосся, на жаль, красивішим не стане.

Продукти, які містять багато вітаміну А

Морква та томати багаті на вітамін А і добре впливають на зір. Проте якщо їсти їх надто багато і часто, можна відчути, що шкіра голови стає сухою та подразненою. Волосся зупиниться у рості та може навіть випадати. Вітамін А у великих дозах шкідливий для волосяних фолікул.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень