Як пофарбувати волосся, щоб виглядало дорого. ТОП-5 (ФОТО)

Варіанти для світлого і темного волосся різної довжини

Hair-style тренди наполягають на повній природності. «Дороге» фарбування зараз – це натуральні відтінки. І таких насправді – більш ніж вдосталь.

Відтінки темного блонду

Холодні відтінки блонду не втрачають своєї актуальності. Але ними вже нікого не здивуєш. Не забуваємо про інші «блондинисті» палітри – наприклад, темні варіації кольору.

Головне правило тут – дотримуватися м'яких і плавних переходів, якщо для фарбування використовується кілька відтінків.

Горіхові півтони темного блонду виглядають досить благородно і стримано. Це ідеальний колір для жінок з теплим кольоротипом зовнішності. До речі, доглядати за темним блондом набагато простіше.

Фарбування Babylights

Техніка бейбілайтс передбачає освітлення пасом тільки на верхньому шарі волосся. Це фарбування, яке зробить ваш образ світлішим. Втім, оточуючі навіть не зрозуміють, що змінилося, – словом, повна природність.

Бейбілайтс має ще одну перевагу. Ця техніка вважається найбільш щадною, бо освітлюється не весь шар волосся, а для обертання пасом використовується не фольга, а плівка чи термопапір.

Відтінки мокко

Глибокий мокко – один із найвиразніших відтінків для брюнеток. Цей варіант зараз на піку популярності.

Сам колір схожий на міцну каву, розбавлений декількома краплями молока. Він дуже глибокий і насичений.

Відтінки мокко часто використовуються у фарбуванні по техніці шатуш, омбре і балаяж. Так ви не просто отримуєте дорогий колір на волоссі, а ще й візуально робите його більш густим.

Фарбування Airtouch

Техніка airtouch вимагає від колориста особливої майстерності – у процесі феном «видуваються» окремі пасма, на які потім і наноситься фарба. У кріслі стиліста доведеться просидіти кілька годин, але повірте, результат того вартий.

В реальності фарбування виглядатиме набагато дорожче, аніж у салонних прайсах.

Airtouch передбачає тонування окремих пасом у відтінок, близький до основного, а найтонші світлі відблиски зливатимуться з волоссям, створюючи багатогранні переходи відтінків. Додатковий бонус – процедуру можна не оновлювати до 3 місяців (просто тонуючи волосся вдома) – дорогий вигляд airtouch при цьому не втрачає.

Фарбування Highlights

Хайлайти – це такий хитрий спосіб зробити відтінок дорогим. Техніка полягає в освітленні окремих пасом – наприклад, біля обличчя або в тім'яній зоні, на кінчиках.

https://www.instagram.com/p/CYEBlSMMmLN/

Highlights дозволяє домогтися природного ефекту вигорілого волосся. Окремі світлі відблиски в локонах візуально роблять їх блискучими і густими.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень