ТОП-5 зачісок на немите волосся: просто і дуже ефектно (ФОТО)

Варіанти на будь-який колір, тип і довжину волосся

Варіанти зачісок на жирне волосся. Фото ілюстративне
Варіанти зачісок на жирне волосся. Фото ілюстративне

Трапляється, що на миття голови просто катастрофічно не вистачає часу. А буває, що час є, зате немає води. І тоді перед тобою постає питання: а як викрутитися, щоб не виглядати людиною без визначеного місця проживання? ????

Ми маємо аж 5 варіантів зачісок, які допоможуть приховати несвіжі корені волосся і подарують Вам акуратний зовнішній вигляд.

Пучок

Одна з найпопулярніших літніх зачісок, яка допомагає врятуватися від спеки, особливо тим, хто має довге волосся. Навіть з брудним волоссям пучок виглядатиме акуратно і дасть змогу вийти між люди ????

Найкраще зупинитися на високому пучку.

Напівпучок

Така зачіска допоможе приховати верхівку голови, адже саме ця частина жирніє в першу чергу. Оригінальність і легка недбалість при зав’язуванні напівпучка додасть образу легкості і грайливості.

Високий хвіст

Кінчики волосся, як правило, не видають своєї несвіжості досить довго, тож цим можна скористатися ???? Якщо Ви не встигли помити голову, можна пригладити локони біля коріння і зібрати їх в тугий хвіст. Вуаля! – з такою зачіскою не соромно виходити з дому.

Нерівна коса

Цей варіант чудово приховує брудне волосся. Мало того, несвіжа грива навіть зробить зачіску кращою: жирне волосся гладше лягатиме.

Пляжні локони

Ефект мокрого волосся завжди врятує, якщо волосся не мокре, а просто жирне. За допомогою гелю для укладки або текстуруючого спрею можна створити ефект пляжних локонів і Ви виглядатимете реально по-літньому. Але пам’ятайте, що з кількістю гелю головне – не перестаратися.

НАША ПОРАДА ❤️

Коли миєте голову, краще стежте за температурою води, яку використовуєте. Вона має бути теплою чи навіть трохи прохолодною і аж ніяк не гарячою!

Чим вища температура води, тим швидше пожирніє волосся.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень