Антитренди 2020-го: стрижки, від яких варто відмовитися (ФОТО)

Стилісти кажуть, що вони додають віку і підкреслюють недоліки

Щороку стилісти підносять жінкам сюрпризи у вигляді нових трендових зачісок і стрижок. Щоб не опинитися у незручному становищі, обравши для себе невдалу, варто бодай час від часу стежити за модними тенденціями.

Сьогодні розповідаємо про цьогорічні антитренди.

Каскад

Універсальний класичний каскад довгий час займав перші позиції серед модних зачісок. Цією стрижкою і зараз захоплюються чимало жінок.

Однак, щоб вона виглядала стильно і сучасно, треба віддавати перевагу асиметричній стрижці або варіанту з рівним зрізом. Така стрижка додасть додатковий об'єм зачісці, а фарбування волосся технікою балаяж або шатуш, дозволить значно збільшити цей ефект.

Густий і щільний чубчик до брів

Правильно підібрані модні чубчики здатні перетворити будь-яку зачіску.

Однак густі довгі гривки давно не в моді, адже обтяжують погляд і роблять його похмурим. Краще відмовтеся від них.

Зачіску з таким чубчиком цілком можна замінити стрижкою із довгим бічним - він підкреслить вашу індивідуальність і природну чарівність.

Короткий чубчик

Такий вид чубчика підходить виключно дамам з ідеально пропорційними рисами овального типу обличчя. Усім іншими він запросто може зіпсувати створений образ: обличчя стає ширшим, а зморшки на лобі - відкритими для сторонніх.

Крім того, короткий чубчик вимагає ретельного догляду і частого відвідування салонів, адже відростає набагато швидше, ніж інше волосся.

Боб з короткою потилицею

Популярна стрижка боб, як і раніше актуальна, але не у всіх її варіаціях. Сьогодні на піку популярності недбалий боб із подовженими пасмами на потилиці.

Цей рік взяв орієнтир на природність, тому ратує за натуральну жіночу привабливість і красу. А яка може бути краса у виголених скронях або потилиці?

Подовжений боб з асиметрією представить свою володарку в кращому вигляді, омолодить та освіжить образ.

Джерело - Ukr.Media

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень