Що робити, аби волосся не сіклося. Ефективні поради б'юті-блогера (ФОТО)

Нутриціолог розкриває секрети

[media=191184]

Експерт по красі розповіла, що допомагає їй зберігати кінчики волосся цілими і красивими.

Проблема ламкого волосся і особливо посічених кінчиків знайома багатьом жінкам. Нутриціолог, фітнес-тренер і б'юті-блогер Олена перерахувала на своїй сторінці в Instagram дієві правила, які допомогли їй впоратися з цією проблемою і підтримувати свою шевелюру в прекрасному стані, а також набагато рідше звертатися до перукаря.

«Був такий період, коли кінчики доводилося «освіжати» кожен місяць і вони все одно роздвоювалися, ламалися, сіклися. Коротше, про красу не йшло мови. З того моменту пройшло 12 років і за 12 років у мене більше не було проблеми, щоб кінчики ламалися, роздвоювалися і інше», - зазначила експерт по красі.

Ці способи вона відкрила методом проб і помилок:

1. Змиритися з прикрим висновком: якщо кінчики почали сіктися, роздвоюватися, склеїти їх, на жаль, не вийде. Потрібно відстригати, інакше стане гірше.


Зістригла свої останні посічені гарячими ножицями 12 років тому! Тепер на регулярній основі «освіжую» з раз в 6-8 місяців. Дуже важливо, щоб майстер працював з ними на регулярній основі, а не тримав вперше, інакше ефект може бути зворотним.
 

2. Спосіб, як захищати кінчики перед миттям: заздалегідь наносимо на них кондиціонер або бальзам, а потім миємо голову.


3. ЗАВЖДИ! Ще раз ЗАВЖДИ наношу на них масло з термозахистом, навіть якщо не передбачається сушка феном. Зовнішні чинники теж так собі. Але про них нижче.
 

4. До речі, я НІКОЛИ не сушу кінчики феном. Тільки коріння волосся до середини, кінчики залишаються недоторканими, хіба що можу пройтися холодним повітрям.
 

5. Гребінець: у мене тільки tangle teezer salon élite і wet detangler: єдині, які не деруть їх.
(Ну, це була реклама нутриціолога на неї можна не зважати)


6. Помітила, що після купання в морі або басейні волосся теж псується, тому намагаємося максимально швидко вимити його зволожуючим або живильним шампунем + кондиціонер, якщо басейн на регулярній основі - ШГО (шампунь глибокого очищення) раз в 2 тижні.


7. Ну і не забуваємо його захищати від зовнішнього впливу: якщо йдемо в баню - фетровий капелюх або рушник на голову, солярій - теж шапочка, зима і мороз, хвіст під куртку чи шапку. Від палючого сонця теж по можливості сховати.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень