Народних лідерів думок нагородили у Рівному (ФОТО)

Журналістів та інтернет-блогерів

Блогер Мяч Дредбол

Зробили це в межах Національної премії для журналістів «Media etc» і Всеукраїнського проєкту «Рейтинг медійників, блогерів і трендмейкерів». Нагородження відбулося під час публічного обговорення на тему «Сучасний інструментарій медівника. Як не втратити довіру читачів». Його організатором став Інститут податкових реформ.

Під час заходу своїм досвідом роботи в інтернеті поділилися відомі блогери України: Роман Свечкоренко - психолог, який пише про те, як жінкам зрозуміти чоловіків, і має понад 221 тисячу підписників у соцмережі Instagram, Аліна Разуменко - діджей, актриса, модель з 42 тисячами Instagram- підписників.

[media=155265][media=155264]

Голова ради Інституту податкових реформ та керівник оргкомітету Національної премії «Media etc» Олена Хотенко розповіла:

Ми робимо протягом року такі івенти (події), на яких визначаємо народних блогерів і журналістів, яких читають в кожному місті. І ось в Рівному – це моє рідне місто – ми визначили, кого рівненські слухачі, читачі, глядачі бачать, дивляться, читають, на кого підписуються у соцмережах, за якими каналами стежать. Тобто ми визначили тих людей, які є лідерами думок.

Олена Хотенко

Олена Хотенко також закликала рівненських журналістів та блогерів брати участи у національних проєктах, які організовує Інститут податкових реформ. Пояснила:

Це не тільки премія. Це проєкти, які дають можливість навчання, це національні платформи для спілкування, нетворкінгу (діяльності, спрямованої на залучення людей до вирішення тих чи інших завдань за допомогою знайомств – Ред.) журналістів як класичних медіа, так і нових блогерських течій. Це і клуб журналістів, і навчальні програми, які дають можливість знайти якісь свої інструментарії, і щоб проводити журналістські розслідування, і щоб займатися творчою журналістикою.

Рівненських лідерів думок нагородили сертифікатами, а кращих - з них спецвідзнаками у вигляді статуетки. Їх вручали Олена Хотенко та голова Ради «Ліги блогерів та трендмейкерів YUCCI», керівник експертної групи Національної премії для журналістів «Media etc» Руслан Анфілов.

Тож лідерами думок у Рівному стали:

Світлана Омельчук, видавничий дім «ОГО»

 

Іван Марчук, журналіст телеканалу UA: Рівне

 

Тетяна Климчук, ведуча телеканалу UA: Рівне

 

Олег Костюкевич, місцевий експерт Google

 

Оленіч Олеся, журналіст газети «Рівне-ракурс»

 

Надія Пивовар, топ-менеджер компанії «Арт-моделс», керівник родинного фестивалю краси та талантів «Перлина та перлинка Рівного»

 

Катерина Глівчук, журналіст сайту «ЧаРівне інфо»

 

Вікторія Мамотюк, журналіст видання «Все»

 

Оксана Юрченко, речник Патрульної поліції Рівненщини

 

Степан Надзьон, Типове Рівне

 

та інші.

[media=155259][media=155258][media=155256][media=155255][media=155254][media=155253][media=155252][media=155251][media=155250][media=155262]

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень