На гребені літа-2020. ТОП найактуальніших зачісок (ФОТО)

За версією журналу Cosmopolitan Україна

Експерти модного видання Cosmopolitan Україна підготували підбірку найбільш актуальних цього літа зачісок. 

Високий хвіст як данина моді 60-х

Епоха 50-х і 60-х років досі залишається головним джерелом натхнення, а високий хвіст в стилі 60-х стає все більш популярним. Волосся може бути як прямим, так і пухнастим, що додасть ще більшого ефекту минулих десятиліть. Але хвіст обов'язково має бути на маківці. Надто просто? Образ можна доповнити хусткою або атласною стрічкою.

Ідеально рівно – ідеально стильно

Цього року увагу будуть привертати драматичні зачіски з рівним зрізом. Тренд актуальний для дівчат із тонким волоссям, адже тоді зачіска стає густою й об'ємною, а кінчики виглядають повними здоров'я і природного блиску. Ця стрижка на довге волосся виконується з відтяжкою на 90 градусів. Майстер підіймає пасмо за пасмом під прямим кутом і вуаля: так і виходить твій ідеальний прямий зріз.

Плетені коси

Зачіски з косами виглядають дуже ніжно. Тут важлива симетрія, а як саме заплетена коса, це вже вибір кожного. Класичний, голландський (коса навиворіт), ажурний або індіанський — не важливо. Коси можуть бути тоненькими, або ж — пишними. Особливо популярними стануть недбало заплетені коси, які надають образу легкості та романтичності.

Каре (куди ж без нього)

Каре — незмінний тренд. Це просто слід прийняти. А якщо набридло? Можна зробити чубчик, образ зміниться за лічені хвилини. Гривка — важливий елемент зачіски, вона може бути прямою і густою, або ж асиметричною і «рваною», максимально короткою або подовженою. Таку зачіску обирають ті, хто не хоче витрачати надто багато часу на укладку, адже вона вимагає мінімального догляду.

Свіжий погляд на піксі

Коротке волосся у стилі піксі — для тих, хто хоче бути у центрі уваги. Це одночасно ніжно і сексуально, сміливо і мило. Крім того, цей стиль зручний, тому що він легко піддається укладанню і не вимагає особливого догляду. Якщо ж хочеться екстриму, то додай до піксі перцю — вибрий скроні! Стильна стрижка «під хлопчика» надає дівчині тендітний і ніжний вигляд. Найбільше цей стиль підходить мініатюрним, струнким дівчатам.

Начесане волосся повертається

Геніальність у простоті: волосся розпущене, кучеряве з натуральною недбалістю укладки. Крім того, тут можна використовувати максимум аксесуарів, популярних у 2020 році. Обруч, стрічка, хустинка або вінок із квітів одночасно прикрасять і утримають зачіску, щоб вітер не надто грався волоссям. Мінімум часу = максимум результату.

Класика гарсон

Можна спробувати коротку стрижку — гарсон. Звісно, якщо тебе не лякають масштабні зміни. Мінімум волосся на потилиці та скронях — ось чим особлива ця зачіска. Крім того, повинні бути ідеально чіткі та рівні лінії зрізу. Чубчик у такому разі не обов'язковий, але якщо він підходить за типом обличчя, то сміливо експериментуй. Однак не варто забувати, що така стрижка вимагає регулярної корекції. Все тому, що волосся відростає досить швидко, а «ультракороткий гарсон» не передбачає довгі пасма.

Матеріали Cosmopolitan Україна 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень