ТОП-5 зачісок, які подобаються чоловікам (ФОТО)

Діють на них не гірше мініспідниці

Чоловіки ніколи не зізнаються, що звертають увагу на всілякі жіночі штучки: макіяж, парфуми, сумочки і тим більше зачіски. Проте ці 5 зачісок для різних типів волосся, зазвичай, сприймаються ними, ну, дуже позитивно

Ретро-зачіска у стилі 50-х

Найперша асоціація у випадку з ретро-зачісками середини минулого століття пов'язана із найкрасивішою жінкою – Мерлін Монро.

Звісно, на створення такої укладки треба чимало часу, лаку для волосся і терпіння. Але перед такою красою точно не встоїть жоден чоловік.

Завиті природні локони

Завиті локони (НЕ кучері!) виглядають відмінно.

Як би сильно любителі сучасної моди не критикували дівчат, які продовжують змінювати природну структуру волосся, чоловіки на таких постійно звертають увагу. Усе через те, що дівчата із такими зачісками виглядають дуже ніжно.

Кінський хвіст

Вдала зачіска для дівчат із будь-яким типом обличчя. А все через те, що вона відкриває огляд на плечі та аристократичну шию.

Крім того, це дуже корисна зачіска – хвіст допомагає врятуватися від спеки та появи проблем зі шкірою, яка влітку може запрівати під довгим волоссям.

Розпущене пряме волосся, прибране за вушка

Чоловіки звертають увагу на дівчат, які роблять укладку з розпущеним прямим волоссям.

Така зачіска повністю відкриває обличчя та акцентує увагу на вушках. Особливо виграшний цей варіант для дівчат, які мають маленькі симпатичні вушка.

Довга коса

Це ідеальний варіант для дівчат із довгим густим волоссям. По-перше, коса показує, що дівчина старанна і готова доглядати за собою. По-друге, вона виглядає неймовірно жіночно, що також приваблює представників протилежної статі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень