Наймодніші зачіски й стрижки 2021 – нові тренди (ФОТО)

Тренди в стрижці визначають стилісти й світові бренди

Тенденції цієї весни - природність, розслабленість, легка недбалість. Зараз не вважаються модними строгі або химерні зачіски, великі неприродні кучері й складні стрижки.

В цілому тренди сезону визначають світові бренди, відомі дизайнери й покази мод.

Стрижка піксі для короткого волосся

Стрижка для короткого волосся, яка може бути як зухвалою, так і романтичною. У трендовому варіанті стрижки волосся на потилиці повинне бути коротшим, ніж спереду, а укладку рекомендується робити злегка сплутаною і недбалою.

Темне каре

Каре - це головний хіт молодіжних стрижок, а жінок така стрижка омолоджує й освіжає. Видів каре існує безліч, проте наймоднішими цієї весни вважаються стрижки з каштановим кольором волосся і злегка недбалою укладкою. 


Стрижка шеггі

Шеггі - стрижка з рваними кінчиками, яка виглядає злегка скуйовдженою.Вона була в тренді в 70-их роках, а зараз знову повернулася на модні покази й червоні доріжки. 

Ефект мокрого волосся

Вологе волосся, немов ви щойно вийшли з душу, - одна з модних тенденцій весни-літа 2021. Створити такий ефект можна, якщо зачесати волосся назад і використовувати спеціальний гель для укладки. Зачіска підійде не всім, але на вечірці виглядає ефектно.


Низький хвіст

Стилісти пропонують звернути увагу на низький зализаний хвіст - трендову зачіску для довгого волосся. Хвіст можна прикрасити гумкою або шпилькою, або заховати гумку під волоссям для ділового образу. 

Короткий чубчик

Такі бренди як Paco Rabanne, Fendi, Dior і Adeam цієї весни часто запрошують на покази моделей з коротким чубчиком.

 

Короткий чубчик підійде не всім - його можна носити дівчатам з витягнутим овальним обличчям. 

Проділ посередині

Стилісти багатьох брендів і модних будинків створили новий тренд цього сезону - зачіску з проділом рівно посередині. Він має гарний вигляд на довгому волоссі. При цьому чубчик або відсутній, або укладений з боків.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень