Літні тренди: ТОП- 3 наймодніші фарбування волосся у новому сезоні (ФОТО)

Обирайте, який до смаку

Літо – привід змінити стиль. І це стосується не лише одягу, а й кольору волосся. Аби бути у тренді, стилісти радять три варіанти актуального фарбування волосся.

Кольорові пасма лише на кінчиках

Літо – період різнобарвних акцентів. Тож час спробувати додати барвистості волоссю. У моді строкаті тони та різнокольорові пасма. Обирайте відтінок, який буде гармонійно підходити до кольору шкіри та очей. Кінчики волосся можуть бути будь-які – зелені, червоні, помаранчеві, блакитні тощо.

Полуничний блонд

Напевно, немає такого сезону, коли б блонд був неактуальний. Він просто оновлюється. Наприклад, зараз у тренді – полуничний блонд, хороший вибір для тих, хто хоче вирізнятися.

Колір Very Peri

Найпопулярніший відтінок літа-2022. Він підійде сміливим леді, які не бояться експериментувати з іміджем. Бузково-синій відтінок Very Peri ефектно підкреслить засмагу і пікантно виглядатиме на дівчатах з молочною шкірою.

Важливо

Фарбувати все волосся у яскравий колір необов’язково, спробуйте затонувати кілька пасм, щоб додати образу родзинки, а заодно зрозуміти, чи підходить вам такий яскравий стиль.

Джерело: showbiz.today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень