Двоє людей загинуло внаслідок пожеж на Рівненщині

Займання сталися у приватних господарчих будівлях

Надвечір 10 жовтня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві с. Бокійма Млинівського району. По прибуттю пожежники встановили, що горить господарча будівля. При обстеженні осередку займання рятувальники виявили тіло людини без ознак життя. Вогнем знищено перекриття господарської будівлі та речі побутового вжитку. Наразі причину пожежі та особу загиблої людини встановлюють правоохоронці.

Інша трагедія трапилася сьогодні вночі у селі Світанок Корецького району. Селяни повідомили рятувальників, що на час виникнення пожежі в житловому будинку перебували люди - господар будівлі та місцевий мешканець. 53-річного господаря сусідам вдалося врятувати ще до приїзду пожежників. Його із численними опіками обличчя, нижніх кінцівок та дихальних шляхів госпіталізовано до реанімаційного відділення Корецької лікарні.

Натомість, його гостя - 29-річного односельчанина - врятувати не вдалося. Причини пожежі наразі не відомі, їх встановлюють правоохоронці та фахівці ДСНС.

Надзвичайники закликають громадян бути обережними у поводженні з вогнем, говорить представник прес-служби обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Андрій Хіміч:

 

  

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень