Дозволи на проєктування паркінгу на Кавказькій у Рівному оскаржують (ФОТО)

Мешканці будинку на Кавказькій, 6

Фото - Радіо Трек

Мешканці Кавказької проти будівництва у їхньому дворі.

Фото - Радіо Трек

Нагадаємо, у вересні місто дало дозволи ТзОВ «Ажур ЛТД» проєктувати гараж відкритого типу зі складськими приміщеннями на Кавказькій 32 Б. Люди підозрюють, що паркомісць тут буде не багато. Натомість у дворі будинку може вирости бізнес-центр.

[media=156910] [media=156911]

Оскаржує рішення міської влади про дозвіл на проєктування гаража представник ОСББ «Кавказьке», юрист Володимир Шаховський:

- Ми вбачаємо у документах, виданих міським управлінням містобудування та архітектури, явні порушення державних будівельних норм. Через це ми звернулись з відповідної скаргою до ДАБІ.

 

Також нам відомо, що ці містобудівні умови оскаржує й обласна рада, позаяк вони мають наміри по сусідству будувати свій багатофункціональний комплекс з готелем, житловими приміщеннями та діловим центром.

Зауважимо, обласній раді теж видали містобудівні умови для зведення бізнес-центру на місці колишнього кіноклубу «Гонзо».

Володимир Шаховський додав, що оскаржуватиме дозволи видані і обласній раді.

Не виключає юрист і того, що «Ажур» судитимуться з мешканцями будинку на Кавказькій та з обласною радою.

Фото - Радіо Трек

Нагадаємо, у квітні дозволи на проєктування паркінгу та готелю на вулиці Кавказькій у Рівному скасували. Це зробили інспектори обласного управління ДАБІ після перевірки, яку попросили провести представники ОСББ «Кавказьке». Тоді управління містобудування та архітектури Рівного надало «Ажуру» дозвіл на проєктування стоянки для автомобілів відкритого типу та готелю на 13-ть поверхів.

Ці два об’єкти на одній території хотіли зводити дві різні фірми.

Стоянку для автомобілів на 120 місць – ТОВ «Ажур», а готель з підземним паркінгом на 13-ть поверхів – фірма «Інтер-Буд».

Ця історія тягнеться з 2017 року. Мешканці будинку на Кавказькій, 6 вдавались до різних дій, бо бояться, що під час будівництва їхній будинок розвалиться.

Будівельна «битва» за землю біля Рівненської ОДА: чим прославилися компанії-претенденти

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень