«Дощ не змиє»: 5 правил суперстійкого макіяжу

Для його створення потрібні кремові рум'яна, консилер і водостійка туш.

1. Нанесіть основу для макіяжу

Основа для макіяжу у поєднанні з легким зволожувальним тональним засобом утримає ваш макіяж трохи довше. Вона допоможе закріпити і крем для догляду, і тональний, а також зробити тон обличчя рівномірним.

2. Замініть сухі рум'яна на кремові.

Кремові рум'яна добре вбирає шкіруа Вони стануть вашим найкращим другом у дощову погоду. Але не варто наносити надмірну кількість продукту, використовуйте трохи засоби для яблучок щік і перенісся.

3. Придбайте водостійку туш для вій

Ідеальне рішення для вологої погоди чи відпустки – туш з позначкою waterproof. Так ви будете впевнені, що під час дощу не перетворитеся на панду і не шокуєте оточуючих зовнішнім виглядом. Наносьте цей продукт лише тоді, коли знаєте, що будуть опади.

4. Відмовтеся від неякісної помади та блиску

Якщо ви любите робити акцент на губах у макіяжі, спочатку нанесіть олівець у тон помади, а зверху й основний засіб. Так він довше протримається. Експерти не радять фарбувати губи блиском, до них прилипатимуть волосся, пил, а також вони будуть виглядати, як лід після хокею.

5. Використовуйте консилер як основу під тіні

Якщо вам потрібно зробити яскравий макіяж очей, спочатку нанесіть консилер. Підводка і самі тіні протримаються довше і не розмазуватимуться. Тільки візьміть за правило, консилер потрібно розтушувати так, щоб він був непомітний на шкірі.

Джерело: news.obozrevatel.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень