Босоніжки-2023: 6 наймодніших моделей (ФОТО)

На низькій підошві, платформі, танкетці

На танкетці

Це головний тренд взуттєвої моди цього сезону. Адже законодавці моди надихаються стилем 2000-х років. Відповідно, босоніжки на танкетці знову повертаються. Танкетка може бути з ПВХ, шкіри тощо.

Fisherman's-сандалі

Сандалі рибалки, схожі на дитячі моделі -  теж цього року у тренді. Такі носили у 1990-х. І тепер вони знову користуються попитом у модниць.

Потворні

Обʼємні моделі босоніжок ugly (потворні) вже не перший сезон у моді. І цього літа вони теж не втрачають популярності. Вони виглядають неформально, розслаблено і легко поєднуються з будь-яким одягом: від романтичного до джинсового. 

Грецькі

Це улюблене взуття французьких жінок. Вони витончені, стильні, комфортні, у них нога не париться у спеку. Їхня особливість - наявність кількох ремінців і повністю пласкої підошви. 

З ремінцями

Ці моделі мають тонкі ремінці. Вони підтримують стопу, але не закривають її надміру.  Прості, класичні та мінімалістичні, з вінтажним відтінком. Підійдуть для стриманого образу.

Джинсові

Мегапопулярні цього сезону. Їх можна помітити майже у всіх модних колекціях. Це моделі і на платформі, і на пласкій підошві.

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень