Дочка Сумської остаточно «прогнулася» під рф (ФОТО)

Паперна все частіше з'являється на світських заходах

Старша дочка української актриси Ольги Сумської, яка живе у рф і наполегливо мовчить про повномасштабну війну в Україні, показала, що їй плювати на свою матір і батьківщину. Антоніна Паперна в черговий раз з'явилася на світському заході в Москві, а росЗМІ почали її нахвалювати.

Так, дочка Сумської та її чоловік Володимир Яглич відвідали прем'єру російського трилера. Паперна посміхалася на камеру і, як зазначили ЗМІ рф, навіть жартувала.

— Яглич і Паперна вели себе розкуто – артисти охоче посміхалися фотографам і жартівливо спілкувалися з колегами.

 

Володимир вже вісім років щасливий у шлюбі з Антоніною.

 

Подружжя виховує двох дітей - п'ятирічну дочку Єву і сина Данила, якому за два тижні виповниться три роки, - пишуть про Паперну видання країни-агресора.

РосЗМІ раптово згадали про доньку Сумську і всіляко намагаються показати, що українка обрала сторону рф. Видання стверджують, що Паперна «чомусь» уникала світських заходів протягом усього минулого року, а нині почала виходити у світ.

Чому мовчить Антоніна Паперна

Сумська зізнається, що вона отримує чимало негативних коментарів і повідомлень через те, що її старша дочка продовжує жити в рф і мовчить про те, що в Україні йде повномасштабна війна. Актриса намагалася виправдати Паперну і стверджувала, що насправді вона мовчить «не просто так». 

Однак сама дочка Сумської нібито не намагається підтвердити слова матері. Вона регулярно відвідує світські заходи в рф і вдає, що нічого не відбувається.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень