«Зустрічатиму з перемогою»: українка Яна Соломко випустила пісню на підтримку окупантів

У ній Яна висловлює визнання окупантам, які ґвалтують жінок та дітей в Україні

Співачка Яна Соломко, яка народилася у селищі Чутове Полтавської області, все життя прожила в Україні, але обрала бік країни-агресора. Вона презентувала пісню, в якій вихваляє російських військових та бажає їм повернутися додому з перемогою. Зрадницю не хвилює, що рф напала на її рідну країну та вбиває мирних жителів.

Нова композиція під назвою «ННН» разом з кліпом з'явилася на YouTube-каналі Соломко 22 лютого. У ній Яна висловлює визнання окупантам, які ґвалтують жінок та дітей в Україні, знущаються з людей похилого віку та з невинних громадян..

— Цю пісню зрозуміють, приймуть і вподобають ті, хто знає, як це розлучатися з коханим, не спати ночами, переживати й сподіватися, що він скоро повернеться додому.

 

Бажаю всім люблячим серцям возз'єднатися! І пам'ятайте – від нас, жінок, дуже багато залежить !, – написала путіністка в Instagram.

Крім того, вона подякувала ще одному зраднику України Юрію Бардашу, за те, що він повірив в артистку і погодився стати продюсером роботи. Композиція фанатки путіна розповідає про переживання за долю коханого, який виконує свій обов'язок перед росією. До речі, у кліпі з'являється монумент «Героям-панфілівцям».

— Зустрічатиму тебе з перемогою зі сльозами, молитимуся над холодними фронтами! Не обертайся, я твій тил навіки, кохана людина! — сказано у пісні Соломко.

Яна, яка виступає під псевдонімом SOYANA, є ексучасницею гурту «Real O», фіналісткою шоу «Голос Туреччини», а також переможницею американського шоу «Шанс». У 2022 році вона переїхала жити в Російську Федерацію. Під постом в Instagram вона закрила коментарі, мабуть, побоюючись негативу своїх земляків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень