Українські супермаркети прибирають з полиць продукцію «Bonduelle»

За підтримку окупантів

Торговельні мережі «Сільпо», «VARUS», АТБ і «NOVUS» припиняють співпрацю з французьким виробником «Bonduelle». Причиною став скандал з підтримкою окупантів, привітання їх з Новим роком та побажання перемоги.

Ми писали про це тут: Подавіться своїм горошком! «Bonduelle» шле подарунки на передову… окупантам (ФОТО)

Так, «Сільпо» зупинило усі заплановані закупівлі продукції «Bonduelle» і знімає продукцію з полиць. Компанія також звернулася до головного офісу «Bonduelle» із запитом офіційно заперечити (чи підтвердити) взаємодію з російськими військовими.

Мережа  «VARUS» також знімає з продажів продукцію «Bonduelle». Таке рішення прийняли ще 31 грудня – одразу, як стало відомо про зашквар французької компанії.

«NOVUS» прибирає з полиць товари «Bonduelle» та «Greenfield». В компанії заявили, що відмова від французького бренду – привід ближче познайомитись з українськими виробниками, які виготовляють якісні і смачні продукти.

У мережі АТБ допродають залишки продукції «Bonduelle» і на цьому припиняють співпрацю з французьким брендом.

Нагадаємо, французька компанія «Bonduelle» – одна з небагатьох європейських фірм, котра залишилася на росії та зберегла робочі місця.

Джерело: УНІАН

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень