Відома спортсменка втекла за кордон і жаліється на «нацистів», які «8 лєт бамбілі Данбас» (ФОТО)

Каже, що готова переїхати на росію, щоб «пізнати життя без нацизму»

Відома одеська бігунка Тетяна Воротіліна потрапила у скандал. Спортсменка, яка прославилась в Україні завдяки участі у багатьох марафонах із протезом на одній нозі, заявила про «нацистів», які утискали її права" та «8 лєт бамбілі Данбас»

Хто така Тетяна Воротіліна

Тетяна Воротіліна - майстер спорту з тенісу, тренер та реабілітолог. Шість років тому жінка у страшній аварії втратила одну ногу.

Після цього їй встановили протез, з яким спортсменка продовжила вести активний спосіб життя.

Влітку 2022 року Тетяна вийшла заміж, а восени разом з чоловіком виїхала за кордон.

 

Невдовзі після цього запостила у соцмережі рекомендацію, як чоловікові призовного віку виїхати з України під час війни.

 

Для цього йому достатньо одружитися із жінкою, що має інвалідність і оформити документи на опікунство.

Цими порадами спортсменка обурила своїх підписників у Facebook.

Також Воротіліна заявила, що працюватиме з росіянами - вони зможуть купити її курс по реабілітації. При цьому користувачі соцмереж влучно підмітили, що у рф ці послуги будуть особливо популярними, оскільки з України повернеться багато безногих окупантів

Також спортсменці дорікнули тим, що вона не залишилась в Одесі, щоб допомагати в реабілітації українцям. А її чоловік не пішов захищати Батьківщину, а втік за кордон.

На претензії своїх підписників Воротіліна відповідала стандартними кліше російських пропагандистів. Заявила про «нацистів в Україні», які «8 лєт бамбілі Данбас», та про те, що її права утискали, і взагалі до лютого вона була «внє політікі».

Зараз колишня одеситка проживає в Європі. Проте, за її словами, готова переїхати в росію, щоб «пізнати життя без нацизму».

Багато коментаторів посту пропонують позбавити Воротіліну громадянства України. Також зазначають, що ця історія демонструє реальну ситуацію в Одесі - коли певна частина місцевого населення маскується під зразкових громадян, а насправді чекає окупантів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень