Куди дивиться Кулеба? Послицею до Болгарії призначили майстриню «орально-мануальних ласк» (ФОТО)

І що думає з цього приводу Зеленський? (АК)

Скандал із призначенням такої собі Олесі Ілащук послинею чи послицею до Болгарії набув такого розголосу, що про нього вже пишуть навіть іноземні видання.

Як пише ВВС-Україна,

Указ про призначення Олесі Ілащук надзвичайним і повноважним послом України в Республіці Болгарія президент підписав 23 грудня. Її попередником на цій посаді був Віталій Москаленко.

 

У міністерстві закордонних справ запевнили, що пані Ілащук має необхідну кваліфікацію для проходження дипломатичної служби.

 

Уряд Болгарії також не має жодних застережень щодо її роботи, додали в МЗС.

 

Водночас українські експерти та користувачі соцмереж обурені таким призначенням.

 

Біографію нового посла України у Болгарії поки що не оприлюднили, але журналісти з'ясували, що раніше Олеся Ілащук позиціонувала себе як психотерапевта та сексолога.

Реально незрозумілим у цій ситуації є одне: чому на очевидний скандал ніяк не реагує ні МЗС, ні Офіс Президента, ні сам Президент Зеленський?

Якими б не були заслуги керівництва Держави у Війні з РФ, вони ніяк не можуть виправдовувати подібні знакові та реально – недопустимі ексцеси.

Як пише Світлана Ніколіна:

«А свіжепризначена сексологиня-амбасадорка далеко не така проста, тут же просікла головну фішку нашого часу – й одразу всі сумніви в своїй кваліфікації дипломата стала називати дискредитацією Уряду з президентом та перешкодою нашій перемозі.

І дійсно, дивіться як зручно, наприклад.

Не подобаються ригі з Татаровим в ОП?

Цим ви дискредитуєте президента, ясно?

Вважаєте закон про КСУ узурпаторським?

Ви заважаєте перемозі!

Не сприймаєте тотальну брехню і мародерство «нових ліц»?

Працюєте на ворога!

Задаєте питання про відповідальність колективного Баканова та інших кротів в провалі підготовки України до вторгнення?

Тоді ви взагалі за путіна!

.................

Цим призначенням Єрмак демонструє свій вплив на Зеленського, а заодно тестує рівень байдужості загіпнотизованого «єдиним» суспільства – і все в нього ровненько получаєтся.»

Насправді подібну практику виправдань у стилі: «Не розхитуйте човен, а то «Путін нападьот» запровадив ще Порошенко, і не факт, що призначення Ілащук лобіював саме Єрмак, якого пекельно не люблять «Свідки сивочолого Гетьмана», але…

Ну, як так можна?

*АК — авторська колонка: всі думки та висновки — авторські

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень