Зеленський «підірвав» мережу анекдотом про росію та війну (ВІДЕО)

Почуття гумору рятує нас від божевілля, яке відбувається довкола

Президент України Володимир Зеленський «підірвав» мережу анекдотом. Він пожартував про росію та війну, а також про шалені втрати окупантів. 

Під час бесіди з Девідом Леттерманом для спецвипуску Netflix «Мій наступний гість не потребує представлення» президент розповів, що в українців мало приводів для радості.

Проте почуття гумору рятує нас від божевілля, адже на тлі усієї інформації про звірства рашистів важко залишатися спокійним.

Саме тому Зеленський запропонував Леттерману послухати анекдот, а той погодився. Президент вирішив розповісти жарт про те, як одесити обговорювали війну.

Відео з анекдотом від Зеленського швидко «розлетілося» мережею. Українці активно коментують жарт у соціальних мережах та визнають, що почуття гумору дійсно допомагає нам пережити жахливі події. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень