Сигнал про відкритість до переговорів з путіним: невже США закликають Зеленського здатися?

Чи це просто політика?

Фотоколаж з мережі
Фотоколаж з мережі

Адміністрація президента США Джо Байдена в приватному порядку закликає українських лідерів заявити про свою готовність вести переговори з росією, пише The Washington Post із посиланням на власні джерела.

США, зокрема, просять президента України Володимира Зеленського відмовитися від публічної відмови брати участь у мирних переговорах, поки диктатор путін при владі в росії.

За словами видання, це спрямовано не на те, щоб посадити Україну і росію за стіл переговорів, а щоб «забезпечити підтримку країн, громадяни яких можуть хвилюватися через перспективу війни на довгі роки».

 - Хоча американські чиновники поділяють оцінку своїх українських колег, що путін зараз несерйозно ставиться до перемовин, вони визнають, що відмова Зеленського іти на перемовини з російським лідером занепокоїла частину Європи, Африки та Латинської Америки, де руйнівний вплив війни на доступність і вартість їжі та палива відчувається найбільш гостро, - пише The Washington Post.

Нагадаємо, Зеленський вважає путіна не зовсім адекватною людиною та терористом за своєю суттю, з яким не можна вести переговори.

Джерело - Українська правда 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень