«За одяг із Луцька»: Ніколіна об’єдналася з Дроздовим у спробі «зачмирити» Зеленського (ФОТО)

Кривошеєв та Крюкова стали на захист Президента

Ніколіна -- ліворуч, Дроздов -- праворуч

Тріумфальний візит Зеленського до США наочно довів, що він є найкращим президентом України, як мінімум, у категорії «Президент для війни з РФ».

Це багатьом не дає спокою. Зокрема Остапу Дроздову зі Львова та Світлані Ніколіній зі Здолбунова. Остання сьогодні повідомляє:

- А йдіть уже з тапками сюди. Я особисто ще й трохи жорсткіше б написала, але ліньки. То читайте Ostap Drozdov

 

«Я далеко не пуританин у питаннях одягу, навпаки – великий кежуал-ліберал, і до тугих незручних дрескодів ставлюся вельми демократично. Але це – побут, буденність, щодення.

 

Президент держави – це статус і протокол. Звісно, адідаска з тренажерного залу теж може вважатися проявом особистої свободи стилю, але Білий Дім і президент США – це явно не та публіка, перед якою можна почуватися, як удома коло мангалу.

 

Коли протоколістки-асистентки Білого Дому, щоб уважити офіційну (наголошую!) українську делегацію, спланували синьо-жовтий дрес-код своїх ділових костюмів – то на цьому тлі потворно й секонд-хендно дисонують тенісні кросівки й автослюсарні штани з купою накладних кишень.

 

Коли президент наймогутнішої країни світу (це США), щоб уважити офіційну (наголошую!) українську делегацію, одягає краватку в її національних барвах – то у відповідь ми бачимо светрики для барбек’ю всієї української делегації в повному складі.

 

Це не є якесь революційно нове слово в дипломатичних гардеробах. І не в мілітарній стилістиці справа. І не бунтарство заради бунтарства. Це – заниження статусу першої особи держави.

 

Зустріч такого рівня передбачає атрибутику солідності.

Це моя думка. І це не той випадок, коли на колір і смак – товариш не всяк».

Зеленський та Байден

Натомість Олексій Кривошеєв з м. Рівне став на бік Зеленського:

- Панство мабуть знає, що я не належу до палких прихильників чинного президента. Однак хочу зазначити, що промова в Сенаті США дуже вдала. Дрес-код мілітарі - класна іміджева фішка, яка демонструє однакове ставлення до своїх солдат, конгресменів і президента США.

 

Фішка з прапором України з Бахмута та медаль, яку Байдену передав український солдат просто супер. При цьому всі ці «фішки» працюють, як на внутрішньоукраїнську аудиторію так і на світову.

 

Піарникам Зеленського 12 балів з плюсом.

Зеленський та Пелосі

Єдине, тут варто зазначити, що головним піарником Зеленського є сам Зеленський, але наведемо ще один допис на підтримку президента. Від киянки Світлани Крюкової.

Вона, до речі, стверджує, що світшот Зеленського - це луцький бренд КаteLab:

- Кстати!

Прецедент.

Впервые в Белом доме нарушен дресс-код.

Зе прибыл на встречу с Байденом в традиционном милитари луке. Тактические брюки, берцы и свитер от украинского бренда KateLab из Луцка.

Толстовку как у нашего президента можно купить за 2000 грн.

Маркетологи напряглись и ушли работать.

Однак, на сторінці бренду KateLab зазначено, що світшоти з тризубом є лише у чорному кольорі. А на Зеленському під час зустрічі з Байденом був світшот кольору хакі...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень