Ні світла, ні води: Президент назвав найбільш «проблемні» регіони

Та де отримати допомогу

Останній масовий ракетний обстріл росії призвів до проблем з електрикою по всій Україні. Найскладніша ситуація зі світлом та водою - у столиці та ще у 15 регіонах.

У деяких з них немає ані світла, ані води.

Про це розповів президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 24 листопада. 

Проблеми з водопостачанням є у 15 областях.

Найскладніше - у шести регіонах: це Київська, Кіровоградська, Дніпропетровська, Львівська, Полтавська та Харківська області.

Майже вся країна переживає непросту ситуацію з електрикою. Електрики роблять все можливе і неможливе, щоб потроху «витягнути» споживачів із блекауту.

Найважче зі світлом у Києві, а також у 15 областях: Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій.

Також Зеленський нагадав, що в Україні вже запущено 4362 «Пункти незламності». Ними можна скористатись, якщо у місті більше ніж 12 годин немає електрики чи тепла.

- Також допомогу нададуть у всіх ділянках поліції, на об’єктах ДСНС, — сказав президент.

Джерело: Telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень