Дочка Сумської мовчить про війну і розгулює московськими прем'єрами (ФОТО)

Зіркова мама спадкоємицю захищає – каже, що тій просто страшно проявляти свою антивоєнну та антипутінську позицію

Старша донька знаменитої української актриси Ольги Сумської, яка пішла стопами матері та батька, Антоніна Паперна ось уже понад рік ігнорує повномасштабну війну в рідній Україні та залишається жити в країні-терористці росії.

Зіркова мама спадкоємицю захищає – каже, що тій просто страшно проявляти свою антивоєнну та антипутінську позицію, перебуваючи у рф.

Однак, можна зробити висновок, що страх 32-річної актриси не такий вже й великий, адже вона регулярно відвідує світські заходи в Москві, хизуючись у соцмережах знімками із зірковим чоловіком-росіянином Володимиром Ягличем.

Днями, наприклад, Паперна в компанії чоловіка-актора та п'ятирічної доньки Єви відвідала прем'єру мультфільму в столиці росії, де пройшлася червоною доріжкою, охоче позуючи папараці. Відповідне фото у себе в Instagram розмістив Володимир Яглич.

У цей час Ольга Сумська їздить зі спектаклями містами України, які мало не щодня обстрілює росія, руйнуючи будинки та забираючи десятки людських життів.

Проте актриса зізнається, що розлуку з дочкою та онуками переживає важко.

 

Не може говорити про це без сліз, тож у численних інтерв'ю намагається одразу перевести тему.

Що ж до Паперної, то вона в медіаполі справді з'являється вкрай рідко. Втім, актриса регулярно нагадує про себе в Instagram, публікуючи знімки з фотосесій, салонів краси та спільного відпочинку з чоловіком.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень