«Хочеться бути на них схожою»: унікальна українська рекордсменка назавжди втекла до росії (ВІДЕО)

Каже, там добрі та чуйні люди

31-річна колишня українська тенісистка Тетяна Воротиліна поїхала жити до росії, знявши про це захоплене відео. Спортсменка у 2015 році потрапила в страшну аварію в Тайланді, коли її на скутері збила вантажівка, через що вона втратила праву ногу.

Перебування Тані у двох тайських клініках коштувало тоді 40 тисяч доларів. Таку суму зібрали небайдужі українці у соцмережах після прохання про допомогу.

Після трагедії Воротиліна жила у Києві, де працювала та бігала марафони. 2019-го під час одного з таких забігів дівчина встановила унікальний рекорд.

 

Вона стала першою в країні, хто з протезом пробіг дистанцію в 42 км за 5 годин та 22 хвилини.

Останні роки Воротиліна жила в Одесі. Після початку повномасштабного вторгнення вона і з чоловіком поїхала до Чорногорії, а звідти до росії.

У своєму відео новоспечена росіянка назвала основні причини переїзду до рф.

— Тому що люди тут дуже добрі та чуйні. Такі, на яких хочеться бути схожою. Такі, з якими хочеться бути поруч, хочеться відчувати себе частиною цих людей, частиною цієї спільноти.

 

А ще тому, що тут є можливості, перспективи та розвиток. Мене тут цінують як спеціаліста, пропонують дуже цікаву співпрацю.

 

Тому що тут медицина та протезування і я залежна від цього. Тому що це величезна країна, де завжди є куди поїхати та що подивитися. У мене батько росіянин, так що я росіянка – сказала Тетяна.

Відповідаючи у коментарі на запитання про те, що змінилося, що вона вирішила виїхати з України, Воротиліна заявила, що «в Україні вилізли люди, які бажали їй смерті».

— Мені погрожували розправою. Тому й поїхала. Але поки що була в Чорногорії українцям теж не подобалося.

 

Вони дуже хвилювалися, що я користуюсь українським паспортом. І вимагали, щоб поїхала до росії. Ось я й поїхала, - сказала спортсменка.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень